10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

0

Rajasthan is famous for its culture, art, history, monuments,folk songs, folk dance, desert, food and many more things. When people think about Rajasthan or they talk to a person who belongs to Rajasthan they persue some assumptions which makes Rajasthani’s anxious. 10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

1. Rajasthan is completely desert : When talk to a Rajasthani he/she always ask is there Sand is everywhere in Rajasthan ??? 😂😂

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Off course!! There is sand everywhere. My life is a camal safari.

2. There is no water in Rajasthan: 

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Yaah!!  There is no water.. we all are like camels with a big stomach. We live on desert food.

3. Rajasthan means Jaipur:

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Who tell them Rajasthan doesn’t end with Jaipur there are many places other than Rajasthan.

And it  is the biggest state of India so please don’t think it has only one city.

4. Women of Rajasthan Wears Goonghat everytime

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Yes !! What you saw in Tv shows is right. We are very cruel and dont allow women to be free. We dont let them wear dresses of their desire.

5. Jaipur is pink city so is it completely pink ???

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Off course it is… otherwise why it is known as pink city!!!

Please Share 10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

6. Is there any road in Rajasthan??

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- No we dont have any road 😠 and we keep GPS devices and tags with us to not get lost in sand.😉

7. There is sand everywhere so you should be doing camel safari all time??

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Thats really true !! Actually my camel is parked in parking area in front of your car.

Please Share 10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

8. You always eat Daal-bati in every meal ???

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Sure!! We don’t have other dishes and we don’t like anything else.

9.You belongs to Rajasthan so  Are you a Marwadi ???

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:-  Yes I am a Marwadi. Everyone from Rajasthan is Marwadi😠😠

Who gonna tell them that people belongs to Marwad are called Marwadi not everyone.

10. You should be belonging to a Royal Rajput Family.

10 Silly Questions people ask to a Rajasthani

Ans:- Yeah…I often go in my kingdom for hunt and my father deal with public matters every evening.

These were 10 Silly Questions people ask to a Rajasthani.

If you are a Rajasthani I hope you enjoyed. Please share this Article if you liked it.

Comments

comments

LEAVE A REPLY